Kiinteä lasiseinä

Kiinteä lasiseinä on täydellinen ratkaisu, kun haluat luoda avaruutta ja modernia ilmettä yrityksesi tiloihin. Olipa kyseessä toimisto, myymälätila, hotelli tai ravintola, lasiseinä lisää valoa, mutta samalla luo tilalle selkeät rajat säilyttäen ilmavuuden. Lasiseinät ovat suosittuja erityisesti siksi, että ne tuovat tilaan tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä ilman massiivisia rakenteita. Toteutamme lasiseinäratkaisut täysin mittatilaustyönä, jolloin ne soveltuvat juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi.

Kiinteä lasiseinä toimistoon – Tehokasta tilanjakoa ja valoisuutta

Toimiston lasiseinä on ihanteellinen ratkaisu, kun halutaan jakaa tilaa tehokkaasti säilyttäen samalla avaruuden tunne ja luonnonvalon esteetön kulku tilassa. Kiinteä lasiseinä mahdollistaa työ- ja kokoustilojen erottelun ilman raskaita rakenteita. Kiinteiden lasiseinäratkaisujen ansiosta toimistotilat eivät tunnu suljetuilta tai ahtailta. Lasiseinät ovat erityisen suosittuja avoimissa toimistotiloissa, joissa halutaan luoda yksityisiä työskentelytiloja säilyttäen kuitenkin avoin ilmapiiri. 

Toteutamme lasiseinäratkaisut aina tukevalla alumiinirakenteella ja kiinteät lasisinät ovat yhditettävissä kaikkiin tuotteisiimme. Lasiseinät voidaan esimerkiksi varustaa akustisilla ominaisuuksilla, jotka takaavat työrauhan ja vähentävät häiriöitä. 

Suomen Glasluckan Oy valmistaa ja asentaa lasiseinät, jotka vastaavat toimistoarjen tarpeisiin ja sopivat saumattomasti tilan arkkitehtuuriin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus lasi- ja alumiinirakenteista, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen. Valmistamme lasiseinät omassa tuotantotilassamme Valkeakoskella ja huolehdimme asennuksesta Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä, mutta yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta toimitamme ja asennamme lasirakenteet koko Suomessa. 

Lasiseinä terassille

Kiinteä lasiseinä terassille on täydellinen ratkaisu, kun haluat suojata terassia sääolosuhteilta ja säilyttää samalla avoimen näkymän. Suomen Glasluckan Oy:n valmistamat ja asentamat lasiseinät tarjoavat erinomaisen ratkaisun katetulle terassille. Mittatilaustyönä valmistetut lasiratkaisut takaavat sen, että terassisi saa juuri oikeanlaisen suojan ja ilmeen. Terassin kiinteiden lasiseinien lisäksi toteutamme terassilasitukset myös liukulaseilla, jolloin saat halutessasi avattua terassin vaivattomasti liu’uttamalla lasit sivuun. Toteutamme koko projektin suunnittelusta asennukseen asti. Pyydä tarjous ja anna meidän auttaa sinua tekemään unelmiesi lasirakenne todeksi!

Lasiseinä toiveidesi mukaan

Suomen Glasluckan Oy on luotettava ja asiantunteva kumppani, kun kyseessä ovat lasi- ja alumiinirakenteet. Valitsemalla kiinteän lasiseinän tai lasiseinäratkaisun meiltä, saat korkealaatuisen tuotteen, joka lisää tilasi arvoa ja viihtyisyyttä.  

Valmistamme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Valkeakoskella ja tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta asennukseen. Meillä on vahva 30 vuoden kokemus alalta, ja pystymme tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Voit luottaa siihen, että lasiseinämme ovat turvallisia ja kestäviä, ja ne toteutetaan aina asiakkaan toiveet huomioiden.